به گزارش خبرنگار مهر، رخشان بنی اعتماد در دهمین سال فعالیت بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان که شب گذشته ۳۰ آبان ماه در موسسه آموزشی منظومه خرد برگزار شد درباره چگونگی تولید مستند «کارستان» گفت: شکل گیری ایده تولید این مستند برمی گردد به دوستی ۳۰ ساله من با فیروزه صابر مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان و دغدغه مشترکی که طی این سال ها داشتیم.
وی افزود: «کارستان» مجموعه تازه ای نیست چون تقریبا ۸ سال است که روی این پروژه تمرکز کردم و هرچه گذشت و موانع بیشتری سر راه مان گذاشته شد انگیزه قوی تری برای تولید پیدا کردم. در شرایطی که امکانات اجتماعی عادلانه تقسیم نمی شود و جوانان تصور می کنند دستیابی به شرایط بهتر و آینده ای روشن تر صرفا وصل شدن به رانت و جریان های اقتصادی است می خواهم بگویم راه های دیگری هم وجود دارد.
بنی اعتماد تاکید کرد: اگرچه این تصور در شرایط فعلی متاسفانه راست است و دور از ذهن نیست اما جوانان باید بدانند با این حال و اوضاع کسانی هستند که برخلاف ذهنیت جا افتاده که ارزش کار جایش را به پولدار شدن داده کارآفرینانی هستند که تلاش می کنند نیروهای جوان را به فعالیت و تلاش دعوت کنند.
وی ادامه داد: بر نشان دادن واقعیت های جامعه و تلاش کارآفرینان حساسیت داشتم و باید به درستی روی آن کار می کردم تا نمادی باشم برای گفتن اینکه می توان جور دیگری دید. دلم به درد می آید وقتی دانش آموزان و دانشجویان همه به رفتن و موقعیت های بهتر تحصیل در خارج از ایران فکر می کنند.
این کارگردان اظهار کرد: این آینده ای که پیش روی شان در نظر دارند اصلا بد نیست اما اینکه پیرامون شان را مناسب یک شرایط ایده آل برای آینده نمی بینند بد است. به خصوص که اغلب با تجربه رفتن مواجه می شوند و می بینند آنچه در تصورشان بود هم اتفاق نیفتاد و این بسیار دردناک تر است.
وی در پایان گفت: دو سال پیش به همت مجتبی میرطهماسب و بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان به طور جدی این پروژه را آغاز کردیم و برای فاز اول ۵ فیلم را به تولید رساندیم. بعد از این هم قرار است در فاز دوم این مجموعه ۱۲ فیلم دیگر تولید شود که امیدواریم به موقع ساخته شود. مخاطبان «کارستان» همه مردم جامعه هستند و قطعا هرکس با دیدن آن می تواند به یافتن نگاهی دیگر امیدوار شود.
نظر شما